avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evitare comisie disciplia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evitare comisie disciplia

Daca o persoana a savarsit abateri grave la locul de munca si inainte de terminarea cercetarii si de chemare la comisia de disciplina, intentionat si-a bagat concediu medical....cat timp poate prelungi aceasta problema fara sa i se desfaca contracul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 27 Noiembrie 2009
ava_b a scris:

Ideea era sa i se desfaca CM cu art. 61. a. Asta cand se va intoarce din concediu.
Poate pleca prin demisie?


Da, poate pleca prin demisie .. nimeni nu-l impiedica sa-si depuna demisia. Este dreptul angajatului de a-şi da demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical si cercetarea disciplinara mmarianne mmarianne Buna ziua, As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care un salariat, convocat pentru o cercetare disciplinara ( a semnat de luare la cunostinta ) intra ... (vezi toată discuția)
Suspendare si incetare cim elam elam Buna ziua! Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: - am un salariat , angajat cu cim care ii expira pe data de 14.04.2013, contract care nu va mai fi ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara Crisstynna Crisstynna In ce condiții poate fi reluată o cercetare disciplinara ???in cazul de fata in anul 2017,luna Octombrie s a constatat o abatere disciplinara.salariata se ... (vezi toată discuția)