avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu firma care ridica gunoiul
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu firma care ridica gunoiul

Buna ziua ,
Detin un magazin si am incheiat un contract de ridicare a gunoiului cu o firma din zona in luna martie. Din luna martie ei nu au ridicat gunoiul in schimb imi factureaza in fiecare luna 65 ron. Am refuzat sa platesc deoarece ei nu mi-au asigurat un loc unde sa depozitez gunoiul sau o pubela si ei nu au ridicat deloc gunoi pana in prezent. Ei maine vin sa imi aduca o pubela dar intrebarea mea este daca eu nu dau gunoi de ce trebuie sa platesc ? Eu am contract facut in functie de cati metrii cubi dau pe luna . Au si zis ca daca nu platesc sa le dau contractul inapoi ca il anuleaza ( din cate stiu asta e ilegal). Daca eu nu dau gunoi dar ei imi tot factureaza ce pot sa fac ? Ca sa imi factureze ei nu trebuie sa detina un procesc verbal cu cantitatea ridicata incheiata intre mine si cel care ridica gunoul ? Unde trebuie sa fac plangeri in cazul in care nu ma inteleg cu ei si in cazul in care nu au ei dreptate ca poate eu sunt cel care nu are dreptate. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Magazin in apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Daca cineva stie...un magazin care are sediul intr-un apartament si are inscrise la intretinere 3 persoane cum isi plateste gunoiul...la fel ca ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Plata gunoiului IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Vă rog,să-mi spuneti dacă este corect (legal) ca,pentru plata gunoiului,în orasul Tg-Jiu, pretul să fie stabilit de Consiliul Local,pentru o ... (vezi toată discuția)