avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare Bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare Bloc

In condominiul in care locuiesc ( Bloc cu 10 etaje - 8 scari- 352 apartammente ) se efectueaza rebilitarea termica ( Sector 3 )
Dupa ce s-a tencuit si zugravit fatada acum se inlocuiesc si geamurile cu geamuri termopan - saptamana ce urmeaza !
Intrebarea mea este : glafurile din exterior se vor reface de catre firma care lucreza ,dar cele din interior cine le executa ?
Mai concret : cele din interior intra tot in sarcina constructorului respectiv el suporta aceste reparatii din cheltuiala aferenta reabilitarii sau trebuie eu ca proprietar sa suport aceste costuri ?
Tin sa precizez ca peste 5 ani noi locatarii in functie de venit trebuie timp de 5 ani sa suportam o parte din banii alocati acestei reabilitari.
Ce cadru legislativ reglementeaza asemenea situatii ?

Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: bukarest , utilizator 14:53, 13 August 2019
Multumesc,azi voi intreba si Presedintele !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea blocului tomaghe05 tomaghe05 Salut!Locuiesc in Bucuresti ,sect 1, de cca 2 luni blocul unde locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica suportat 100% de consiliul local al sect ... (vezi toată discuția)
Reabilitare blocuri Matra Matra Buna ziua, Am cateva intrebari legat de obligativitatea schimbarii geamurilor termopane la reabilitarea blocurilor, proces in care va intra si blocul meu in ... (vezi toată discuția)
Predare amplasament bloc catre firma care executa reabilitarea termica -definitie NeluBalas NeluBalas La multi ani!Asta toamna blocul a intrat in programul de reabilitare termica,in care scop s-a procedat la aceasta predare de amplasament.Nu avem un proiect pe ... (vezi toată discuția)