avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rubrica ,,Observații'' din amiabilă mi-a fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rubrica ,,Observații'' din amiabilă mi-a fost completată de celălalt șofer, fără să-mi dau seama, cu ,,NU AM ACORDAT PRIORITATE”. Ce e de făcut, cum să procedez?

Am avut o ciocnire intr- o intersecție cu un alt autoturism. Eu fiind cea mai avariata și ,se pare, vinovata de producerea accidentului, deși ma asigurasem și intr- un unghi de 90 de grade. Celălalt șofer m- a lovit in roata dreapta spate. Deși se agita și ma ruga sa facem conventia amiabila spunea ca sunt vinovata și va lua un Logan nou.
Am încheiat amiabila, semnat tot, fiecare completând partea lui. La rubrica mea de observații nu am completat nimic.Sub pretextul ca pleacă pana la mașina sa aducă un act, dumnealui a completat in rubrica mea de observații cu litere mari “ NU AM ACORDDAT PRIORITATE”.La 2 zile când încercam sa pun cap la cap tot, deoarece tot eu am fost lovită la cap și mâna dreapta am observat adăugarea. Ce e de făcut?? Cum procedez???
Telefonic domnul recunoaște ca a completat ...
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sunteu10 , utilizator 22:43, 15 August 2019
Puteti anunta politia, poate la dumnealor la sectie va intelegeti amiabil.
Pai nu se vede ca este alt scris? E simplu de demonstrat daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asigurator astra AdrianAurelian AdrianAurelian In primul rand salutare la toata lumea.:D Problema mea este urmatoarea: pe data de 10.01.2010, am dat cu masina (Cielo) intr-un taximetrist., in Craiova(KIA ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis Raicu_Ioan Raicu_Ioan Buna dimineata! Acum cateva zile am avut un accident in spatele blocului meu. Aproape de unde eram parcat e o intersectie nedirijata. Pe coltul strazii in ... (vezi toată discuția)
Viraj stanga versus depasire coloana de masini oprite calin_t calin_t Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la cele relatate: Ma aflu cu masina in parcarea unui mall in bucuresti, intr-o mica intersectie, eu avand cedeaza. in fata ... (vezi toată discuția)