avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am mai scris ca am comis un furt de 26 lei din supermarket.si akm mi-a venit citatie..sa ma prezint la tribunal..ce se va intampla?spuneti`mi va rog.imi face cazier?
Cel mai recent răspuns: dyana11 , utilizator 20:10, 1 Decembrie 2009
deci daca recunosc si regret tot scap sa nu`mi faca cazier?
Stati putin ca nu e cazul de cazier.
Cum a spus si colegul nostru, dl. Florin Raican, s-ar putea sa fiti scoasa de sub urmarire penala sau sa vi se dea o amenda administrativa.
In ambele cazuri nu vi se intocmeste cazier. Nu il confundati cu dosarul penal, care nu duce neaparat la o pedeapsa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Ana-Maria Dutescu, Avocat
problema nu este cazierul, problema este libertatea......, cazierul este un element care sa iti reaminteasca sa nu mai actionezi impotriva Legii.
De asemenea, recunoasterea, regretarea si repararea prejudiciului material cat si impacarea cu partea vatamata chiar si incazul tau un market pot conduce la achitare.
Mult succes.
Trebuie sa prezentati cazul dvs in intregul sau.

Daca exista antecedente penale sau stare de recidiva sunt sanse imense sa mergeti la inchisoare.
Pentru o sticala de wiski se poate aplica o pedeapsa cu 4 ani cu executare in caz de recidiva.E adevarat ca valoarea e undeva pe la 45 lei...
Hm, pot fi antecente penale. Am mai vazut. Dar, cand omul e recidivist, sa spunem, si fura o pasta de dinti, mi-e greu sa cred ca face puscarie pentru asta.
Oare o fi folosit-o?

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penel pentru inselarea unui angajator (hipermerket) mika_ela2006 mika_ela2006 Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri daca se poate..Am un frate care are 19 ani ce a savarsit o fapta nu tocmai de admirat : fiind angajat al unui ... (vezi toată discuția)
Furt streqeu streqeu Buna ziua,vreau sa ma lamuriti...daca in cursul acestui an scolar...impreuna cu inca o persoana am sustras din clasele la scoala de unde suntem: 2 telefoane si ... (vezi toată discuția)