avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... raspunde cineva sper: tarif pentru punerea in posesie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

raspunde cineva sper: tarif pentru punerea in posesie

buna ziua! in urma unui partaj judiciar cu finaliatea dorita de mine, plata sultei catre restul subiectilor, am ramas cu niste terenuri. Procesul e finalizat doar de cateva zile printr-o decizie judecatoreasca.Ce ma intereseaza...trebuie musai sa fac punerea in posesie sau ajunge inscrierea la primarie?(pamanturile sunt deja inscrise la primarie pe numele celui mostenit , am platit impozit ptr deschiderea succesiunii, trei extravilane, unul singur intravilan).Stiti cumva ce tarif percepe expertul ptr punerea in posesie?

Multumesc mult si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 14:39, 28 Noiembrie 2009
inca odata multumesc...minim 60 max 2200, din care platesc doar jumate;) Mi se parea deci pe buna dreptate exagerat 50 milioane.Sper sa va mai gasesc on line ptr alte eventuale clarificari, chiar nu stiu pasii ce trebuiesc urmati.Stiu doar ca trebuie sa platesc sulta si ca procesul s-a terminat. De aici in colo dupa noroc si net...#-o
Ma bucur ca v-ati lamurit cum sta treaba cu onorariile!:D
Mult noroc!
=D>
o ultima intrebare si va las sa va odihniti si mai ales scapati de mine...stiti cat dureaza toata operatiunea?de la cap la coada?;)
La aceasta intrebare nici macar executorul judecatoresc nu poate sa va dea un raspuns exact! Depinde! De la caz la caz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul mi-a spus asa a vrut muschii mei ADRIANSILV ADRIANSILV Executorul mi-a pus o taxa de 22 de milioane vechi pentru o punere in posesie a unui teren de 300 de metrii patrati pentru care m-am judecat si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)
Omj 2550/2006 este inca valabil? executare_2012 executare_2012 Buna ziua, Am tot citi informatii pe forum si am ramas cu o nelamurire. Legea 151/2011 care completeaza legea 188/2000 nu precizeaza onorariul executorului ... (vezi toată discuția)