avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre asociatie

Buna dimineata.Sunt din Sv stau la bloc si vecini de la et.4 nu au lasat sa se faca serpanta deasupra lor.acuma cand ploua afara le ploua si in casa.spunet-mi va rog frumos sunt obligata sa ke dau bani ca sa isi repare sus eu care nu am nici un venit si sunt ajutata de copii.Au cerut 1.500 roni de apartament fiind 20 apartamente.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Caemen , utilizator 20:59, 3 Septembrie 2019
Va multumesc din nou pt amabilitate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului in curs de degradare vio_f vio_f Eu stau la etj 4 , terasa blocului , deasupra mea mai exact,a devenit degradabila si cand ploua am inundatii in casa. Conform legii este proprietate comuna si ... (vezi toată discuția)
Obligatiile loacatarului de bloc marian199 marian199 Buna ziua.In blocul in care locuiesc s-a luat decizia sa se construiasca un acoperis tip sarpanta, evident peste cel actual.Am fost de acord cu ideea si sa ... (vezi toată discuția)
Acoperisul blocului este parte comuna? andrei_70 andrei_70 Am cumparat un apartament la ultimul etaj al blocului. Blocul are acoperis insa la momentul achizitiei apartamentului nu am cerut nimanui acte sau ... (vezi toată discuția)