avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa 11ani...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa 11ani...

Mama a avut o sora care a decedat acum 11 ani.Dupa o luna a decedat si sotul acesteia.Impreuna nu au avut copii,doar el un baiat ce l-a crescut prima sotie.Acum mama aprimit citatie sa se prezinte pentru succesiunea apartamentului.In tot acest interval mama nu a beneficiat de nimic,nici nu a actionat in vreun fel(si virsta,si orgoliul..).Intrebarea mea este daca are rost sa aducem in discutie si bunurile imobile (depozit bancar-ce cu siguranta nu mai exista,bijuterii din aur,obiecte de cristal,de argint),neavind nici o dovada scrisa ca au existat (dar stiu sigur ca au fost).Noi suntem din Galati iar totul se va petrece in Bucuresti .Cum sa procedam sa fie mai bine/usor/corect pentru toti cei implicati?
Cel mai recent răspuns: carmenn968 , utilizator 11:58, 21 Septembrie 2019
Buna ziua!revin cu o intrebare:cel care a solicitat deschiderea procedurii succesorale nu s-a prezentat-nu poate fi atentionat/amendat de catre notar ? oare se incearca tergiversarea pentru ca?...
....mama a cerut suspendarea(?)dezbaterii ....o ajuta cu ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la.mostenire? Popvlad66 Popvlad66 Tatal meu a decedat acum 2 ani. Mama.este inca in viata si mai am.2 surori.Mama nu vrea sa faca succesiunea iar relatia dintre mine si ele e destul de rea.Ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire make45 make45 Am doua intrebari: 1 Tatal sotiei mele a decedat acum sapte ani .Era despartit de mama sotiei mele si recasatorit in alt oras( Galati).Nu eram in relatii prea ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donatie mostenire koronna koronna Bun gasit, Va supun atentiei urmatoarea speta: tatal decedat, mama si fiul mostenitori. A fost facuta dezbalerea succesorala la notar, au fost emise ... (vezi toată discuția)