avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie pe hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie pe hotar

buna ziua. am o problema si as dori niste sfaturi
vecinii mei si-au demolat casa care era construita pe hotar, iar din cate am inteles vor sa construiasca un bloc de apartamente, p+2+mansarda.
intrebarea mea este: au voie sa construiasca casa pe hotar fara acordul meu?
primaria le poate da autorizatie de construire fara acordul meu notarial?
problema este ca vor trebui sa intre in curtea mea ca sa poata sa ridice constructia, lucru cu care nu sunt de acord.
va multumesc si astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 16:28, 30 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare intimitate in spatiul locativ intre vecini victor1906 victor1906 Buna ziua. Am o problema sociala cu vecinul meu prin faptul ca geamul de la locuinta lui are vedere in curtea si gospodaria mea si datorita acestui fapt el ... (vezi toată discuția)
Mansardare antonela74 antonela74 buna ziua, am si eu cateva probleme legata de mansardarea unui tronson a unui bloc cu 4 etaje. Vreau sa stiu daca existand o autorizatie de construire a unei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie constructie fara autorizatie stra1nu stra1nu Buna ziua , Am un vecin ce a construit un umobil fara autozatie, am fost chemat la primarie sa ii ofer semnatura sa poata continua constructia (datorita ... (vezi toată discuția)