avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii copil

Buna ziua!am si eu o intrebare:eu cetateanca moldoveanca casatorita cu cetatean romin,avem o fetita de 1 an si 7 luni....abea acuma i-am facut cetatenie romina si am depus la alocatie....pot sti cin vom primi alocatia si daca vom primi si pe restul lunilor pe care nu am primit???acuma in septembrie am depus dosarul.....

Alte discuții în legătură

Familie LiviuGhetla LiviuGhetla sunt casatorit de 3 ani cu sotia mea care este de origine moldoveanca din r. moldova si avem un copil de 1 an si 9 luni si nu reusesc sai fac documente ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Rezidenta pentru cetatean albanez daniela300 daniela300 Sunt o cetateanca romina casatorita cu un cetatean albanez si sotul meu are aprobata reuniunea familiara in romina si cei de la oficiul de emigrari din oradea ... (vezi toată discuția)