avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare torturi si deserturi pregatite in propria ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare torturi si deserturi pregatite in propria bucatarie

Buna ziua,
De cateva luni am inceput sa fac torturi si deserturi la comanda, cei drept pentru vecini, prieteni si rude, si merge destul de bine. As dori sa desfasor aceasta activitate, insa nu dispun de banii necesari pentru a deschide un laborator. As putea sa desfasor aceasta activitate in propria bucatarie ca si PFA? Ca si PFA pot elibera declaratie de conformitate pentru produse?
Multumesc,
Nicoleta Z
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Zamfir , utilizator 13:10, 24 Octombrie 2019
Nu. Pentru a obtine autorizatia sanitara, spatiul de productie si depozitare trebuie amenajat separat de ce de locuit.
Va multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)
Vreau să-mi desfășor activitatea acasă Mihaelaramonamotoc@gmail.com Mihaelaramonamotoc@gmail.com Bună seara, dacă vreau să-mi desfășor activitatea acasă la mine in bucătărie sa fac gen patiserie cu livrări la domiciliu,ce trebuie sa fac pfa sau ... (vezi toată discuția)
Prăjituri de casa Biannca.stefania21 Biannca.stefania21 Buna ziua! Ce condiții sau aprobări trebuie sa primesc pentru a-mi putea deschide PFA acasă pentru fabricarea de prăjituri și torturi de casa la comanda? ... (vezi toată discuția)