avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

Buna ziua! Sant cercetat antr un dosar penal,pentru conducere sub influenta alcoolului. Daca primesc o pedeapsa cu suspendare,an urma hotararii definitive angajatorul este obligat sa ma tina an continuare la locul de munca,până ami redobandesc permisul,sau este obligat sa mi desfacă contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 10 Noiembrie 2019
Pe ce functie sunteti incadrat ?
Pe funcția de conducător auto.
Depinde de hotararea pronuntata .... Contractul individual de munca existent poate inceta de drept sau se poate dispune concedierea pentru motive care tin de persoana salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca un angajat este ceretat penal Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca un angajat este cercetat penal in urma unui accident rutier pentru conducerea cu permisul suspendat, conducerea sub influenta alcoolica ce obligatie are ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)