avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis

Care e pedeapsa maxima complementară pe care o pot primii,an cazul interzicerii dreptului de a conduce autoturisme,daca permisul de conducere mi a fost anulat?. Mentionez ca sant la al doilea dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului,an primul,primind o pedeapsa de 6 luni cu suspendare,acum 11 ani. Si ce sanse sant sa scap tot cu o pedeapsa cu suspendare,an acest al doilea dosar penal.

Alte discuții în legătură

Permis auto gost gost Ce pedeapsa pot sa primesc la al doilea dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului,daca alcoolemie an sange a iesit 1,55? Pot sa primesc cel mai ... (vezi toată discuția)
Alcool 1,09 in etilotest ion_daniel ion_daniel Buna ziua, mi-a iesit in etilotest 1,09 m-au luat la spital pentru a mi se recolta probe biologice, a treia zi am fost sa platesc probele ca sa nu astept mult, ... (vezi toată discuția)
Permis auto retinut claudia muscalagiu claudia muscalagiu Buna ziua! Va rog sa-mi comunicati si mie ce pot sa fac in urmatoarea situatie: mi-a fost retinut permisul auto pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)