avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvență

În situația unei firme inactivă din anul 2014 și pentru care doresc sa formulez cerere de intrare în insolvență, in procedura simplificată, datoria fiind de 5000 datorii la bugetul statului și 40.000 datorie la acționar, mă interesează ce suma completez in cererea de deschidere. 45.000 incluzând și datoria către acționar? Trebuie să respect pragul de 40.000?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:50, 13 Noiembrie 2019
Pragul minim este de 40.000 lei, trebuie trecute toate datoriile, indiferent de natura lor!
Totodată trebuie depuse multe înscrisuri: bilanț? balanță, declarații, etc, ar trebui să contractați servicii avocațiale pentru a evita respingerea cererii pentru eventuale lipsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma miki36 miki36 Buna seara, In anul 2015 am infiintat o firma pe care am suspendat-o in 2016 pentru ca nu a mers deloc aducem bani din casa pentru chirie.Datori la stat sau ... (vezi toată discuția)
Faliment cristina.botezatu cristina.botezatu Ma adresez unui avocat sau unui jurist cu experienta. In cazul unei firme cu datorii la bugetul de stat in valoare de 10.000 lei, datorie pe care ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolvență colina colina O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu ... (vezi toată discuția)