avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs functii contractuale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs functii contractuale

Buna ziua , am vazut un anunt publicat , pentru functii contractuale pe perioada determinata intr o institutie publica . Termenul de la publicare pana la desfasurarea concursului e de 17 zile lucratoare . E lega ? Am citit in lege ca se publica cu celnputin 30 zile lucratoare inainte de desfasurare . Se poate contesta concursu si care e procedura ?
Cel mai recent răspuns: Miiia , utilizator 14:32, 13 Noiembrie 2019
Am gasit legea actualizata , e ok pentru ca precizeaza cel putin 15 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim din perioada nedeterminata in perioada determinata Bella0590 Bella0590 Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada determinata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe ... (vezi toată discuția)
Angajare kradu1 kradu1 Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu publicarea in monitorul oficial postul vacant la o institutie publica? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare marianacris marianacris Care este perioada de publicare in Monitorul Oficial pentru concurs al unui post ramas vacant. Daca este vacantat la 20.10.2015 cand se poate scoate la ... (vezi toată discuția)