avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Va rog să mă lămuriți daca ies in pensie in 15 decembrie 2019(îndeplinesc toate condițiile) la calculul pensiei voi primi și indexarea cu rata inflației aferentă anului 2018 (4,6%) în momentul cand o să primesc prima pensie undeva in februarie 2020.Lamuriti-ma Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)
Indexare salarii 2020 cu inflația din 2019 Minitauru Minitauru Buna ziua, as avea o intrebare legata de dreptul muncii. In 2020 institutia la care lucrez ar fi trebuit, conform CCM, sa indexeze salariile cu inflatia de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unei hotarari judecatoresti privind indicele ... eugarizan eugarizan Buna ziua In urma unei Hotarari judecatoresti privind Indicele de corectie , Casa de Pensii odata cu emiterea deciziei este obligata sau nu sa emita si ... (vezi toată discuția)