avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat CIV
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat CIV

Buna ziua, cum ar trebui procedat in urmatoarea situatie:
Am cumparat o masina, am inscris-o pe rol la financiar insa cand vrut sa ma duc la pipera dupa aprox 2 sapt, am constatat ca nu mai gasesc cartea masinii prin urmare nu o pot inmatricula. Pe site-ul rar scrie ca imi trebuie procura de la propietar dar acesta nu mai este disponibil
Dar tot odata eu am devenit propietar prin contract V-C
Ce solutii exista?

Alte discuții în legătură

Duplicat carte auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua, cum ar trebui procedat in urmatoarea situatie: Am cumparat o masina, am inscris-o pe rol la financiar insa cand vrut sa ma duc la pipera dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Vandut si cumparat din nou masina dupa 2 luni nefiind inscrisa in termenul de 30 de zile catalin tutu catalin tutu am vandut masina unui coleg cu contr.de vanzare cumparare ,trecerea pe spate a talonui instrainat catre si data aferenta,scoaterea mea de pe rol si viza de la ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)