avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancile nu accepta decat adeverinta formular bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancile nu accepta decat adeverinta formular bancar

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate ca vreo banca sa accepte adeverinta de venit care nu este formular bancar.Firma nu elibereaza formulare bancare ci doar formular intern.Am mers la multe banci si au refuzat-o.Exista vreo alta posibilitate sau vreo banca sa o accepte?Am dori un credit ipotecar Prima casa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 20:45, 6 Decembrie 2009
Buna ziua!
Am fost si eu aproape la toate bancile in legatura cu programul Prima Casa, dar toate acceptau doar formulalere lor. Nu inteleg de ce nu vrea angajatorul Dvs sa completeze cererea bancii, tot de la firma Dvs se da si nr de inreg, va fi semnat si stampilat de administrator/director.
Nu as putea sa va spun clar de ce nu completeaza adeverinta bancara.Firma este [editat], o firma mare de constructii.Sunt f. multi angajati care au nevoie de adeverinta bancara dar efectiv nu vrea sa completeze.Nu stiu de ce bancile nu accepta formularul firmei dar cert este ca Prima casa era singura solutie.

:offtopic: Va rog sa nu mentionati in mesaje detalii de identificare a unor persoane fizice sau juridice, acest lucru contravine regulamentului de postare. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
V-as sfatui sa insistati cu completarea adeverintei. Cei de la resurse umane ar avea obligatia sa completeze aceste cereri.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariat constantin constantin STIE CAREVA CUM POT EU OBLIGA LEGAL PE ANGAJATOR SA-MI COMPLETEZE FORMULARELE TIP CARE MI LE DA BANCA PT. A PUTEA FACE UN IMPRUMUT? ANGAJATORUL MEU IMI ... (vezi toată discuția)
Ccc - societate datornica Silviu-Cristian Silviu-Cristian Buna ziua, Lucrez in cadrul unei societati ce a acumulat datorii la stat, conturile fiindu-i blocate. In momentul de fata stiu ca acele datorii se platesc ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit si consecinte BogdanH BogdanH Buna ziua! Incerc sa iau un credit ipotecar, dar ma lovesc de refuzul angajatorului in legatura cu adeverinta de venit, deoarece, spun ei, nu sunt obligati ... (vezi toată discuția)