Buna ziua,
Va rog mult sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate ca vreo banca sa accepte adeverinta de venit care nu este formular bancar.Firma nu elibereaza formulare bancare ci doar formular intern.Am mers la multe banci si au refuzat-o.Exista vreo alta posibilitate sau vreo banca sa o accepte?Am dori un credit ipotecar Prima casa.
Multumesc.
Buna ziua!
Am fost si eu aproape la toate bancile in legatura cu programul Prima Casa, dar toate acceptau doar formulalere lor. Nu inteleg de ce nu vrea angajatorul Dvs sa completeze cererea bancii, tot de la firma Dvs se da si nr de inreg, va fi semnat si stampilat de administrator/director.
Nu as putea sa va spun clar de ce nu completeaza adeverinta bancara.Firma este [editat], o firma mare de constructii.Sunt f. multi angajati care au nevoie de adeverinta bancara dar efectiv nu vrea sa completeze.Nu stiu de ce bancile nu accepta formularul firmei dar cert este ca Prima casa era singura solutie.
:offtopic: Va rog sa nu mentionati in mesaje detalii de identificare a unor persoane fizice sau juridice, acest lucru contravine regulamentului de postare. Multumesc.