avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Sunt necasatorita, fetița nu este pe numele lui, el nu are niciun venit. Exista posibilitatea sa îl dau în judecata și el sa plătească pensie? Și dacă da, ce suma va fi? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:18, 8 Decembrie 2019
Nu va complicati cu stabilirea paternitatii (in primul rand costa f mult, in al doilea rand riscati sa aveti autoritate parinteasca comuna si sa depindeti de el pt deciziile privind minora).
In conditiile in care nu aveti garantia ca va plati vreun ban cu titlu de pensie sau ca va veti putea recupera banii din procesul de stabilire a paternitatii (unde numai testul ADN costa 2.700 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O minora de 17 insarcinata in 7 luni ma acuza ca sunt tatal copilului soraloredana soraloredana Am 21 de ani si in urma cu 6 luni circa am avut 2 intalniri amoroase cu o minora de 17 ani acum spune ca eu sunt tatal copilului .Care sunt obligatiile mele ? ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara; stabilire paternitate oanacocor oanacocor buna ziua. ce sanse de castig am daca dau in judecata pe fostul iubit ptr recunoasterea copilului si pensia alimentara.se poate sal oblige sa faca el testu ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului din partea tatălui Rafaela28 Rafaela28 Bună ziua. Am un băiat de 5 ani dintr-o relație anterioară.(acum sunt căsătorită). Tatăl copilului nu a dorit sa il recunoască sau sa plătească ... (vezi toată discuția)