avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Daca In urma decesului proprietarilor au rămas 2 fii și unul din aceștia a semnat pentru prima parte din moștenire cea a tatei ca renunța la moștenire dar când și celălalt proprietar a murit nu a mai semnat și cealaltă parte de moștenire ce cota are ? PS de la decesul ultimului propietar au trecut 15 ani iar cealalt frate nu sa mai interesat de moștenire cât nici de plata taxelor și impozitelor către stat sau altor necesitați numai unul dintre frății locuind in imobil .Ce se poate face pentru cartea funciară ? Cum trebuie procedat
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Mara32, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Mostenire razvan_ionut razvan_ionut In urma decesului unui parinte care are drept deplin la o propietate urmand ca acea propietate sa ramana unui singur copil (suntem 5 in total). As dorii sa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire gavvaly gavvaly Buna ziua. Am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv si anume: - suntem 2 frati, unul e in inchisoare de ceva vreme - parintii au murit de aprox. 5 ... (vezi toată discuția)