avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

Salutare tuturor ma confrunt cu o situatie din care as vrea sa ies cat se poate de bine dar nu stiu cum sa procedez. Daca am un credit de nevoi personale de vreo 5000 euro din care am achitat aproximativ o mie deja problema este ca atunci cand am accesat acel credit lucram la o societate de care m am despartit neamiabil practic nu m am prezentat la munca deloc deoarece mi sa ivit o oportunitate de lucru in strainatate momentan locuiesc in alta tara unde am si resedinta permanenta stabilita legal eu banca "am uitat" sa o anunt de aceasta schimbare de situatie momentan continui sa achit acea rata de 600 lei lunar dar as vrea sa stiu la ce riscuri ma expun avand in vedere ca incepe anul nou banuiesc ca odata si odata tot vor observa ca nu mai incasez acel salar de la firma unde am lucrat sau odata va fi o actualizare de date si atunci ce fac? Daca anunt banca de buna voie despre situatia mea de acuma e posibil sa mi ceara sa achit suma datorata integral sau cum sa procedez mi e oarecum ca daca continui inca 4 ani sa platesc rata lunara tot vor observa odata si as vrea sa stiu ce risc sau cum sa fac sa fie bine. De asemenea daca achit tot creditul integral intr o luna doua trebuie sa ma duc la sediu unde iarasi sunt convins ca ma vor intreba de ce n am primit salar de la firma x sau vor dorii o actualizare de date unde ma voi da de gol. Astept sfaturi concludente din partea oricui va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:04, 5 Ianuarie 2020
nu ii intereseaza unde lucrati, cat platiti rata, stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita!!!! CatalinaMoise CatalinaMoise Va rog tare mult ajutati-ma..sunt intr-o situatie dificila si am mare nevoie de o parere avizata! In anul 2009 sotul meu a contractat la o banca un credit de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu un credit bancar aurel_vl aurel_vl Buna seara ! Voi incerca sa detaliez cat mai scurt si concis cazul meu, si sper ca voi obtine raspunsuri care de f multe ori ne sunt de mare ... (vezi toată discuția)
Situatie mai complicata sammona21 sammona21 Buna ziua. Am o situatie mai complicata cu cateva banci si am nevoie de o parere. In anul 2008 am luat un credit de la o banca in valoare de 12000 lei la care ... (vezi toată discuția)