avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcoolemie

Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul fiind odata de 0,44 mg si odata de 0,00 mg. Acesta mi a retinut permisul si nu mia dat dovada cu drept de conducere. Am cerut sa fiu examinat cu testare prin sange. As vrea sa stiu, care sunt procedeelee, si cum pot afla mai repede raspunsul. Tin sa precizez ca nu am baut, si am mancat 2 ciocolotele Rom. Help please.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:42, 7 Ianuarie 2020

Dl Adrian unde trebuie mai exact sa ajung, la politie sau la judecatorie la procuror? Si prin expertiza, va referiti la cea de la IML
Adrian ALBU a scris:

Dacă situația este cea descrisă de dvs, alcoolemia din sânge va fi sub limita legală necesară deschiderii unui dosar penal. Mergeți la organul de cercetare penală și solicitați urgentarea efectuării expertizei IML, oferindu-vă să achitați dvs costul expertizei.

~ Conținut șters la cerere ~
Am programat deja o intalnire pentru maine, cu dl procuror. Sper sa ma ajute si sa urgenteze cazul.
Repet, a mai patit cineva asa ceva sa iasa in dragger 0,35 si in sange 0,00 mg. Si a refuzat sa ii dea in judecata, deoarece nu avea fonduri suficiente. Daca rezultatul meu este acelasi ii pot da in judecata?! Zic asta deoarece seful meu deja m-a dat afara. Si deja incep sa pierd fiindca nici salariu nu o sa mai iau si nici el nu o sa ma mai angajeze.
Depuneți la Parchetul care instrumentează cauza.

Marinsorin16z a scris:

Dl Adrian unde trebuie mai exact sa ajung, la politie sau la judecatorie la procuror? Si prin expertiza, va referiti la cea de la IML
Adrian ALBU a scris:

Dacă situația este cea descrisă de dvs, alcoolemia din sânge va fi sub limita legală necesară deschiderii unui dosar penal. Mergeți la organul de cercetare penală și solicitați urgentarea efectuării expertizei IML, oferindu-vă să achitați dvs costul expertizei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)