avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asigurare Germania
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asigurare Germania

Bună seara. În urma cu 2 ani am fost în Germania. Am muncit doar 1 zi după care am revenit în România. La câteva luni a venit în Germania unde am stat un plic de la AOK cum ca as avea de plata.. Acuma as dorii sa plec în alta tara. Ar fi probleme dacă sunt oprit de politie pe drum adik mar găsi ca am de plătit? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amendă andreea 34 andreea 34 Bună ziua! Am lucrat în Germania anul trecut și după 2 luni jumătate am plecat de la locul de muncă, am revenit în România. Eu nu am știut că atunci ... (vezi toată discuția)
Problema datorie aok Dani2016 Dani2016 Buna, tuturor sunt nou pe forum si as dori si eu cateva sugestii la rezolvarea problemei mele. In urma cu 1 an an muncit in Germania pentru 2 luni, dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Intrebare asigurare de sănătate în germania (aok) Marian 2019 Marian 2019 Buna ziua anul trecut am lucrat la o firma in germania vreo 5 luni si nu mia platit la aok acuma eu am plecat in romania , si acuma lucrez la alta firma ... (vezi toată discuția)