avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabularea unei suprafețe de teren mamare cu 3%decat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabularea unei suprafețe de teren mamare cu 3%decat in actele de proprietate

Dacă suprafata de teren identificata in Proces verbal de punere în poesie este mai mare cu 3%, care este procedura pentru a fii intabulata întreaga suprafata?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 17:55, 15 Ianuarie 2020
Legea permite inscrierea in cartea funciara a unui teren care are suprafata mai mare decat cea din acte cu un procent de pana la 15% intravilan si 5% extravilan. Pentru aceasta aveti nevoie sa luati legatura cu un topograf autorizat sa va explice demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!buna ziua, am urmatoarea situatie: in decembrie 2023 am achizitionat ... NMnm NMnm Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In decembrie 2023 am achizitionat un teren intravilan de aproximativ 6000 mp .....atat in cartea funciara,cat si in ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)