avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspiciune de tergiversare a solutiei de catre organul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspiciune de tergiversare a solutiei de catre organul de politie

Buna ziua! Ma numesc Aneta Cioara, Cernavoda. In urma cu trei luni tatalui meu in varsta de 83 ani i a fost furata o suma de bani din locuinta. Am sesizat politia care s a deplasat la fata locului unde au luat amprente si declaratie tatalui meu. Am dat numele persoanei banuite de furt, aceasta fiind o vecina care avea grija de gospidarie si treburile casnice. Au trcut trei luni, timp in care eu am intrebat organul de politie care se ocupa de caz, ce masuri s au luat si in ce stadiul se afla dosarul. Au refuzat sa mi dea informatii pe motivul ca nu eu sunt partea vatamata si ca s a rezolvat. S a rezolat ce? Mentionez ca persoana banuita de furt vazand ca nu se ia nici o masura face amenintari la adresa tatalui meu. Va rog sa ma indrumati unde sa ma adresez ca nu mai am incredere in politie si stau cu teama pentru siguranta tatalui meu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 21:32, 14 Ianuarie 2020
Tatal dvs., personal sau printr-un avocat poate sa faca o cerere de comunicare a stadiului in care se afla dosarul si o cerere de studiere a dosarului respectiv.
Referitor la amenintari, dvs. printr-un denunt sau tatal printr-o plangere puteti sesiza organele de politie pentru a face cercetari cu privire la infractiunea de amenintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am si eu o problema..anul trecut mia spart casa au ... Atai Atai Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa ... (vezi toată discuția)
Act sesizare politie bonis bonis As dori stiu daca pentru infractiunea de furt cu autor necunoscut , daca sesizez organele de politie telefonic , aceasta institutie este obligata sa se ... (vezi toată discuția)
Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)