avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termene judecată ÎCCJ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termene judecată ÎCCJ

În cazul în care Înalta Curte de Casație și Justiție a fost sesizată de către Curtea de Apel București cu privire la soluționarea unui dosar ce are ca obiect un litigiu privind funcționarii publici (contencios administrativ și fiscal), există un termen de judecată? Sau ÎCCJ poate amâna ani buni pronunțarea unui verdict? Cunosc un astfel de caz în care Curtea de Apel a sesizat ÎCCJ de 7 luni și încă nu se aude nimic despre dosarul respectiv...Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:37, 15 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Nu uitati ca ICCJ este doar una in toata Romania si ca se dau termene atunci cand au posibilitatea conform condicii.
Poate dura destul pana la primul termen (rabdare).
S-ar putea ca primul termen sa fie si peste un an.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosti functionari publici Florinciri Florinciri Competenta de solutionare a litigiilor [b]fostilor[/b] functionari publici pentru restituiri stimulente, sporuri din perioada cat au fost functionari publici ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Justitiarul711 Justitiarul711 Un intimat reclamant ajuns la Curtea de apel, intr-un proces in Materie:Contencios administrativ şi fiscal, avand ca Obiect: litigiu privind funcţionarii ... (vezi toată discuția)