avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Vanzare teren de la executor...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Vanzare teren de la executor...

Va rog o lamurire ,in urmatoatea situatie: un teren cu hala scos la licitatie de multi ani,a carui pret a scazut la 75%,dupa licitatii...in contractul cu executorul este specificat ca se poate scadea pretul la 30%,intrebarea mea este :cand si cine stabileste ca se poate vinde cu acest procent? Executorul sau proprietarul?
Intreb asta pentru ca executorul ne a zis ca se poate vinde astfel,foar daca va fi si el" platit" ,as vrea sa stiu cumnpot cumpara legal la acest pret ,fara alte interventii...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Executarea silita imobiliara, modalitate desfasurare licitatie Justitiarul711 Justitiarul711 O cunostinta a scos un imprumut bancar, pentru care a girat cu apartamentul. Neachitand ratele banca a trimis dosarul de recuperare executorului judecatoresc. ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara laur01 laur01 Buna seara , as vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema de procedura de licitatie imobiliara.Daca este scos un teren la vinzare cu un pret care este ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare andrei Arg andrei Arg BUNA SEARA.AM CATEVA INTREBARI LA CARE V-AS RUGA DACA SE POATE SA-MI RASPUNDETI. 1.PRINTR-O DECIZIE CIVILA MI-A FOST SCOS LA VANZARE IMOBILUL,LA PRIMELE 2 ... (vezi toată discuția)