avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordin de protectie

Ce fel de ordin poate fi obținut pt protecția personala si a proprietatii, din partea Judecătoriei locale? Nu sunt membru de familie agresat si protejat prin ordin de protecție legat de violență domestică, sunt o locatara agresata de vecini deci nu stiu inca unde ma încadrez.

Multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:06, 18 Ianuarie 2020
Pentru orice acuzatie trebuie dovezi. Filmati pe ascuns orice agresiune. Camera in breloc, in nasture, in pix ... Dupa ce aveti dovezile mergeti la proces. La final nu va prea ajuta la nimic. Mai tineti minte acum 2 ani incidentul cand un primar a atacat 2 membrii USR care depuneau semnaturile pentru "Fara Penali"? Eu am fost si am filmat totul. Credeti cumva ca macar a inceput procesul? Nici gand. Sunt cat o usa de mare si primarul e cu un cap mai mic, grasan si totusi a facut-o. De siguranta va puteti cumpara spray cu piper.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie pentru minor lildar lildar Buna seara! Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in situatia in care doresc ordin de protectie pentru mine si fiul meu,minor in varsta de 9 ani. Situatia ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)
Agresiune Iulian.Cristian Iulian.Cristian Am avut o altercație cu un vecin..acesta a venit acasa(se pare ca in stare de ebrietate) și a rupt gardul din fata blocului.Cand am mers sa îl întreb ce ... (vezi toată discuția)