avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare sanatate

Doresc sa va intreb daca beneficiez de asigurare de sanatate daca sunt angajat la o firma din 15 ianuarie 2020, iar in perioada ianuarie-15 decembrie 2019 am fost angajat la o alta firma care nu a platit asigurarile de sanatate decat cateva luni. In prezent pe site-ul de verificare asigurat apar ca neasigurat. Am probleme de sanatate care ar putea implica concediu medical, internare in spital dar nu stiu daca beneficiez. Firma actuala poate sa-mi dea adeverinta de salariat pt. sanatate si sa beneficiez de asigurare medicala?Ce ma sfatuiti sa fac pt. ca am nevoie sa merg urgent la doctor?Unde pot sa verific cate luni am fost asigurat anul trecut?
Cel mai recent răspuns: amotida , utilizator 13:24, 28 Ianuarie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg cat o sa platesc la casa de asigurari de sanatate AlexandruGabriel19972 AlexandruGabriel19972 Buna seara. Am si eu o nelamurire. In Octombrie 2018 am avut niste probleme de sanatate si nu am mai putut munci pana in Februarie 2019.Eu am platit CAS ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lavynia_26 Lavynia_26 Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez? Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii catre stat mon73key mon73key Am lucrat in perioada noiembrie 2018-decembrie 2019 la o firma care nu cred ca mi-a platit contributiile catre stat. In prezent lucrez din ianuarie la alta ... (vezi toată discuția)