avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solutii pentru a proteja bunurile de copiii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solutii pentru a proteja bunurile de copiii “problema “

Buna ziua . Sot. si sotie cum isi pot proteja bunurile comune? in cazul decesului unuia dintre cei doi........... de copiii “ problema” .??? Ce solutii neatacabile exista pentru cei doi soti ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:19, 30 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa vândă imobilul sau sa il transmită in schimbul întreținerii din partea altei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac acte pe o casa inainte de casatorie? mariana v mariana v Acum 5 ani am construit o casa pe numele surorii mele. Acum doresc sa o trec pe numele meu in anumite conditii. Eu am 2 copii dintr-o casatorie anterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Locuinta comuna proprietate personala wazz wazz buna ziua sotia are locuinta proprietate personala provenita din mostenire iar eu am locuinta proprietate personala provenita din donatie de la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil intre soti ochiumagic ochiumagic Buna ziua ! Am 2 copii din prima casatorie. As vrea sa stiu daca pot vinde - in mod real - sotiei mele unul din imobile, care este bun comun cu aceasta, ... (vezi toată discuția)