avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul majoritatii prin semnatura sau adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul majoritatii prin semnatura sau adunare generala

Femeia de serviciu a solicitat majorarea salariului. Pentru acest lucru am intocmit un tabel cu semnaturile proprietarilor-daca sunt sau nu de acord.
Este acest tabel valabil daca am peste 50%+1 semnaturi pentru majorare sau trebuie neaparat convocata adunare generala pentru stabilirea acestei hotarari?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 5 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare studiati disp L nr 196/2018
art 55 ş)propune adunării generale cuantumul indemnizaţiilor, precum şi numărul şi funcţiile personalului necesar a fi încadrat cu contract individual de muncă sau contract de prestări servicii în cadrul
asociaţiei de proprietari pentru buna administrare, gestionare şi funcţionare a condominiului, în
limita bugetului de venituri şi cheltuieli;

Hotararea majorarii indemnizatiiilor personalului angajat este atributul adunarii generale a proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare cmteb 2023 (noua procedura) carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Noua cerere de debransare CMTEB presupune convocarea adunarii generale pentru aprobare (nu se mai cere acordul vecinilor direct afectati) insa in ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatie poprietari ADNgraphic ADNgraphic 1. Este obligata prin lege administratia blocului sa afiseze informatiile privind blocul (cand se tine adunarea generala) la avizier sau se pot transmite ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba, în regim de urgență, președintele asociației de proprietari? diana-maracineanu diana-maracineanu Am nevoie de temeiul legal pentru informatiile de mai jos (daca exista): -pentru a schimba presedintele de bloc , care este termenul minim si forma de ... (vezi toată discuția)