avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces castigat, apel facut de intimat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces castigat, apel facut de intimat

Buna ziua,

In luna decembrie a anului trecut, am castigat un proces impotriva Politiei Romane. Pe scurt, am fost surprins de aparatul radar, insa, in procesul verbal, agentul a gresit data in ambele locuri din proces. Desi am mentionat ca nu sunt mentiuni, ulterior am vazut greseala si i-am dat in judecata unde am si castigat. Am fost fara avocat. Recent, am observat pe portal ca au facut apel. Acasa nu mi-a venit nimic momentan.

Intrebarea mea e, in cazul asta mai trebuie sa depun ceva la judecatorie? (Nu am mai fost in situatia asta pana acum, de aia intreb) Din cate am vazut in apel, ei solicita ca rejudecarea sa aibe loc in lipsa ambelor parti..
Cel mai recent răspuns: emipop2892 , utilizator 10:14, 7 Februarie 2020
Buna ziua,
Formulati intampinare la motivele de APEL si depuneti-le in termenul legal
Va sfatuiesc sa mergeti sa va aparati.
Va trebui sa depuneti intampinare la apel. Asteptati sa primiti comunicarea si sa vedeti cum e motivat apelul, pentru a putea face aceasta intimpinare.
Multumesc frumos! Ma voi duce singur probabil, cum am fost si la primul proces..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar in zona 50 dar de fapt 70 ku990 ku990 recent am fost surprins de radar cu viteza de 118/km in zona de 50km/h . realitatea insa este ca zona era de 70 km /h, ag de pol. nu m-a crezut asa ca totusi ... (vezi toată discuția)
Am facut o contestatie la un p,v facut de pol rutiera pt radar ... timi06 timi06 Am facut o contestatie la un P,V facut de pol rutiera pt radar , sentinta data a fost in favoarea mea adica anuland P Verbal dat cu data de 08.10.2020. In ... (vezi toată discuția)
Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)