avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Buna ziua!!Am un dosar penal.de 2 ani astept un raspuns din partea procurorului si nimic.am inteles ca se poate face o cerere pentru urgentarea cazului!va rog sami spuneti si mie de unde pot lua acea cerere si unde o pot depune!Multumesc frumos !!
Sa inteleg ca ati fost audiat in calitate de inculpat?
Sa va explic mai exact!!Acum 2 ani am fost la o petrecere unde soțul meu a consumat alcool!urmând să ne întâlnim cu mama mea la o ora stabilita de noi pt a ne duce cu masina acasă!!masina fiind staționata la 100 de m de unde eram la petrecere!Am plecat de acolo înspre masina!ajungând acolo mama nu ajunsase si am intrat in masina pt a o astepta fiind frig afara!in timp ce asteptam a oprit un echipaj nea legitimat si ia cerut soțului meu actele de la masina acesta neopunanduse.dupaia la pus sa sufle în alcoltest!spunandule k a consumat alcool dar stam in masina sa asteptam pe cineva sa ia masina!aceștia au început să țipe la noi k mințim k ii pun catusele lucruri urâte!fiind prima dată când ni sa intamplat lucrul acesta!Nu au vrut să ia în considerare nimik din ce ii spunem!au fost f agresivi cu noi!ne-au luat la spital ia recoltat probe de sânge!în timp ce noi dădeam declaratii ia spus k ii rețin permisul pt consum de alcool!De atunci n-am dat decât 2 declaratii in care sunt martoră eu si varul meu de la care plecasem!!dosarul se află de 2 ani la procuror si nu sa intamplat nimik!dasta vam întrebat cum pot face o cerere de urgentarea unui raspuns unei soluții ceva!multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa inteleg ca ati fost audiat in calitate de inculpat?

Cererea de urgentare o puteti formula si trimite la parchet. Eu am incercat sa aflu de la dvs in ce stadiu este dosarul. Tot nu am inteles. S-a pus in misare actiunea penala, sotul dvs a dat declaratie in calitate de inculpat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in ... cameliastefan140889 cameliastefan140889 Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in cazul in care dosarul penal este la politie de 2 ani si jumatate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Abuz din partea politiei rutiere BoboceaStefan BoboceaStefan In data de 18.10.2013 ma aflam in masina cu soferul meu ocazional(cand consumam bauturi alcoolice) si un prieten de al lui ma intorceam de la o petrecere unde ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa / durata dosarului. Vykut. Vykut. Buna ziua! Imi puteti spune oare cam cat timp dureaza un proces pt ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier? Mentionez ca pana in ... (vezi toată discuția)