avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de habitat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de habitat

Buna ziua.Daca o persoana are domiciliul la o anumita locație, însă nu locuiește la adresa respectivă,plătește taxa de habitat?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
NINAIONESCU, utilizator
Cel mai recent răspuns: prettydaniola , utilizator 06:07, 26 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da se achita
Primariile locale cu scopul atragerii de fonduri la buget prin HCL obliga proprietarii de locuinte din zona administrativ teritoriala la plata taxa habitat-indiferent daca proprietatea este sau nu locuita efectiv
Si daca un cetățean are mai multe proprietati in sectorul respectiv, plătește taxa pt fiecare? El locuind într-una din proprietăți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea in baza careia se plateste taxa de habitat? edy120376 edy120376 Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori să știu dacă e normal ca pentru ridicarea ... artimon artimon Bună ziua , as dori să știu dacă e normal ca pentru ridicarea gunoiului menajer să plătesc preț întreg și pentru locația din buletin și pentru casa ... (vezi toată discuția)
Taxa pe habitat ch_mi ch_mi Daca o persoana isi are domiciliul legal la o adresa dar ,in fapt, locuieste la o alta adresa,la care dintre cele doua adrese trebuie sa plateasca taxa anuala ... (vezi toată discuția)