avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... m-am trezit cu o firma pe cap
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

m-am trezit cu o firma pe cap

as dori si eu un ajutor.am lucrat la un patron timp de 3 ani si acum ceva timp am aflat din greseala ca patronul a trcut una din firmele lui pe capul meu fara ca eu sa stiu ceva.din cate am aflat ca sa preiei o societate nu trebuiesc semnaturile celor implicati?ce ar trebui sa fac el a zic ca o va lua inapoi ca este o chestiune de timp dar am vazut ca sunt probleme pe aceea firma are credite la banca si alte prosti
va rog daca ma poate indruma cineva ce sa fac in situatia asta ca nu am bani de cheltuit prin judecati etc
va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 18 Februarie 2010
Pentru a demara solutionare direct de catre autoritatile competente , formulati plangere oficiala la politie/parchet,care vor demara cercetarile , vor bloca documentele in cauza ,vor administra probele ca si utilizate fara acordul dvs si se vor pronunta asupra culpei persoanei indicate de dvs
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals Nina1 Nina1 La infiintarea unei societati comerciale s-au folosit documente realizate in fals prin contrafacerea semnaturii. Persoana care s-a folosit de aceste documente ... (vezi toată discuția)