avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua!

As dori sa știu cât costa un set de analize consum substanțe psihoactive. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Francesco20 , utilizator 12:51, 17 Februarie 2020
Mi-a spus polițistul ca ma costa 1000 de lei analizele la Inml Mina Minovici sau posibil sa ma coste mai mult de atât. Am tot sunat la ei și nu a răspuns nimeni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut fara drept de circulatie Edwin12 Edwin12 Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Permis recuperat , despagubiri Edwin12 Edwin12 \" Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)