avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rambursare costuri medicamente
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rambursare costuri medicamente

Unde si daca se poate solicita rambursarea costurilor medicamentelor cumparate din strainatate ( spatiul UE). Mentionez ca am cumparat din farmacie de la Viena un medicament pt o boala cronica pentru care am avut reteta eliberata din Romania. Medicamentul nu se gaseste in tara decat ca generic.

Alte discuții în legătură

Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua Sufar de o boala cronica si as dorii sa stiu daca in ciitor nu o sa mai fiu asigurat o sa mai pot beneficia de reteta medicala de la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Proces cu o farmacista georgiana_teliman georgiana_teliman As vrea sa stiu daca as avea castig de cauza daca as da in judecata o farmacista. In urma cu 25 de zile am avut semipareza si am primit o reteta. Am fost cu ... (vezi toată discuția)
Cetateni non-eu RRosca RRosca Buna ziua, un cetatean non-EU, [b]casatorit[/b] cu un cetatean roman, dar fara carte de rezident (doar cu permis de sedere temporara valid, eliberat pt. ... (vezi toată discuția)