avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am on nelamurire despre asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am on nelamurire despre asociatia de propietari

presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 19 Februarie 2020
Daca ati demarat solutionarea prin serviciul din primarie dar nu ati primit raspuns in termen de 30 de zile staruiti la nivelul primariei sesizati oficial viceprimarul responsabil de serviciul pentru sprijinitre asociatii de proprietari
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari ... EliodorDoru EliodorDoru Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari pot folosi și \"cerere cu valoare redusa\"? Sau numai \"cerere chemare in judecata cu obiect ... (vezi toată discuția)
Asociație proprietari - obligativitate? Erca_75 Erca_75 Bună ziua. Blocul în care locuiesc care asociație de proprietari. Președintele, și-a dat demisia și nu reușim sa ii găsim înlocuitor. Banca prin care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, presedintele asociatei de proprietari si-a dat demisia ... Stelus22 Stelus22 Buna ziua, presedintele Asociatei de proprietari si-a dat demisia acum o luna impreuna cu unul dintre cei doi membrii ai comitetului executiv. Saptamana ... (vezi toată discuția)