avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dezvoltator -Preturi diferite la acelasi model de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dezvoltator -Preturi diferite la acelasi model de apartament

Buna ziua,
Este posibil ca la un bloc nou, care va fi acum construit, la acelasi model de apartament sa fie diferite preturi/oferte de preturi in functie de discutiile cu clientii? Exista vre-o lege/reglementare in acest sens?
In aceeasi ordine de idei este legal/normal ca in contractul de achizitie sa se specifice si o taxa administrativa/de mentenanta de cativa zeci de euro pe luna pe toata durata existentei apartamentului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:35, 24 Februarie 2020
1. da, este posibil, se intampla foarte des.
2. contractele sunt reglementate in Codul Civil.
3. fiecare parte contractanta poate introduce orice clauza in contract, insa partea cealalta nu e obligata s-o accepte. dvs aveti libertatea de a cauta si alti dezvoltatori care sa va satisfaca cerintele, iar dezvoltatorul alti client
denumirea de taxa e nepotrivita, taxele se platesc doar catre stat
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este răspunderea notarului când datele din contract nu corespund cu realitatea? Cristidomni Cristidomni Buna ziua, Ce se intampla daca intr-un contract de vanzare cumparare un notar introduce un paragraf fals, cu buna stiinta, de exemplu ca nu exista asociatie ... (vezi toată discuția)
Recomandare forma de organizare juridica dezvoltare software corneliubogdan corneliubogdan Buna ziua, Sunt programator angajat cu contract, normal intreaga, perioada nedeterminata si cu clauza de fidelitate care specifica faptul ca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru vinzatori mih1977 mih1977 buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)