avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa - Conditii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa - Conditii

Recent ni s-a comunicat, daca vom avea concediu medical in luna curenta nu mai primim tichete de masa pentru toata luna, nu numai pentru zilele lipsa.
Se poate asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa handsu handsu Este legal , ca o firma sa retina in plus si cinci bonuri de masa pentru lipsa , chiar daca angajatul este in concediu medical ? (vezi toată discuția)
Este legal??? Crhysyss Crhysyss Am o nedumerire si poate cineva ma va lamuri. De curand,la noi in firma s-a introdus o noua \\"regula\\":Cine beneficiaza de concediu medical,isi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare. dacă am fost în concediu medical ... Tolbaru Tolbaru Bună ziua, am o întrebare. Dacă am fost în concediu medical mai mult de12 zile pe an, concediu acordat de medicul de familie, fiind dependent de insulina, ... (vezi toată discuția)