avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INSTITUTUL DE STATISTICA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INSTITUTUL DE STATISTICA

Buna ziua,
Va rog sa-mi transmiteti care este legea care da competente Institului de statistica de a solicita diverse date despre IMM-uri.De asemenea cat de in detaliu pot fi aceste intrebari?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 14:48, 10 Decembrie 2009
andr33apn a scris:
Va rog sa-mi transmiteti care este legea care da competente Institului de statistica de a solicita diverse date despre IMM-uri.De asemenea cat de in detaliu pot fi aceste intrebari?

Buna ziua,
Consultati legislatia in vigoare:
- Legea nr. 226 /2009 privind organizarea si functionarea statisticii oficiale in Romania
-- Legea nr. 202/2003 privind aprobarea OG nr. 19/2003 (M.Of. nr.351/22.05.2003);
- H.G.nr.957/18 august 2005 - privind organizarea si functionarea Institutului National de Statistica (M.O. al României nr.810/07.09.2005).
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date statistice mnd mnd Buna dimineata, Transmiterea datelor statistice catre Institutul National de Statistica este obligatorie indiferent de activitatea desfasurat si de numarul de ... (vezi toată discuția)
Date solicitate de institutul national de statistica atilanyulas atilanyulas Buna ziua! Sunt administrator la un SC cu cifra mica de afaceri, am fost contactat de catre Institutul de Statistica Deva si informat ca sunt obligat sa le ... (vezi toată discuția)
Legislatie ???? corinuta corinuta Buna, m-ar interesa legislatie in domeniul egalitatii de sanse, intre barbati si femei, drepturile salariale..., drepturile de a se reincadrain munca, pe ... (vezi toată discuția)