avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Pentru grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Pentru grefier

Buna Ziua,
Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am?
Va multumesc.
Multumesc pt rasp.
Examenul de absolvire la ce materii se da? E tot ca si exam de admitere?
Si as mai avea cateva nelamuriri, deoarece pe site nu gasesti cine stie ce informatii (asa ca va rog sa ma scuzati daca pun prea multe intrebari). Daca este cineva care a absolvit SNG si imi poate spune cum decurg lucrurile in cele 6 luni, deoarece nu cunosc pe nimeni cu aceasta profesie sa intreb. Materile studiate in timpul scolii se vor finaliza cu examen, proiecte, gen facultate? Cursurile am inteles ca sunt in fiecare zi, cate 8 ore, este adevarat? Pentru examenul acesta din februarie nu am vazut si o repartizare a posturilor pe judete, cand anume se pot afla cate posturi sunt intr-un anume judet? Dupa cat timp pot solicita transferul? Pentru acest transfer se mai dau si alte examene? Ma pot transfera si de la instanta la parchet?
Buna! Daca o persoana este admisa la SNG, va trebui sa se mute temporar in Bucuresti? Acolo se fac cursurile, in timpul celor 6 luni?
Buna evadne24. Da Scoala de greieri se face la bucuresti si nu exista, din cate stiu un camin al lor...deci se va sta cu chirie...
Buna.m-ar interesa sa dau admitere la SNG anul acesta.doar ca nu stiu din ce carti sa invat.am nevoie de o bibliografie.si cum se parcurg etapele admiterii?e si un examen psihologic?teste medicale?este prima data cand incerc(ma rog vreau sa incerc) si nu am deloc baze pe materiile care se cer.trebuie sa iau totul de la zero si doar niste carti bune m-ar putea ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire ,va rog... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,cred ca postez unde trebuie dar nu am gasit nici o rubrica mai adecvata..deci cu scuzele de rigoare....va rog sa ma lamuriti cu acest sng...sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa vb cu pers cursante la sng didody didody va rog mult daca aveti timp sa vb si cu mine cu privire la admiterea sng (vezi toată discuția)