avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Sunt costuri mari pentru a se putea face donatii prin ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Sunt costuri mari pentru a se putea face donatii prin bancomat catre spitalele care au pacienti infectati cu coronavirus?

Este vorba de posibilitatea ca omul de rand sa poata plati la bancomatul bancii un leu sau cat poate plati in contul spitalului atunci cand ar achita factura la lumina sau alta factura.
O donatie care poate salva vieti...

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:38, 26 Martie 2020
Mai intai, spitalul trebuie sa-si deschida un cont cu acest scop. Contrar, "donatorii"vor primi banii inapoi. Donatorii ar trebui sa stie si ca sumele mici mai mult complica viata beneficiarului decat sa-i foloseasca.
Comisioanele sunt relativ mici: eu platesc 1-2%, nu pot publica insa numele bancii.
Nu stiu daca ar fi sume mici deoarece daca 10 000 000 de romani dau un leu pe luna se aduna ceva bani.
Daca unii dau cate 5 lei sau 10 lei...deja cred ca s-ar depasi cat a donat Gigi Becali care a dat si el bani din propriul buzunar si a facut un gest cu totul deosebit.

Ideea este sa se poata dona la modul cum se achita facturile la lumina la banci ca sa fie ceva simplu.
In Bucuresti sunt 3 spitale care se ocupa de indectia cu noul coronavirus si ar putea sa existe chiar 3 optiuni la plata ca sa nu se certe pe bani...

Bancile sa nu ia comision.
Ar face si ele o donatie asa...
Parlamentarii PSD au anuntat ca vor dona jumatate din salariu.Foarte frumos asa.
Nu am inteles insa unde ii doneza.
Stie cineva?

Sper ca vor face la fel toti parlamentarii dar banii ar trebui dati la spitale ca sa se cumpere echipament de protectie.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Niste tineri s-au apucat sa faca viziere.
Bravo lor!

Au indicat si un cont pentru donatii:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca fiecare roman ar dona 1 leu pentru spitale s-ar ajunge la o suma care ar permite achizitionarea de echipamente de protectie CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma gandesc daca nu ar fi bine ca bancile sa faca special bancomate pentru asa ceva.Astfel de donatii ar tine in picioare sistemul medical din ... (vezi toată discuția)
Perle ale politicienilor anastef anastef Lumea are voie sa aiba doua conturi;unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu.” Florin Georgescu (fost ministru al ... (vezi toată discuția)
Depunere bani firma chrispop chrispop Mi-am infiintat recent firma(SRL) si trebuie sa achit niste cheltuieli. Intrebarea mea este cum pot depune bani in firma? De la banca mi s-a spus ca pot ... (vezi toată discuția)