avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitate plată sultă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitate plată sultă

Buna ziua.Intrebarea mea este simpla:cum este mai bine sa dau o sulta,in fatza unui notar si cel ce primeste sulta sa dea o declaratie notariala ,ca a primit sulta sau in fatza unui executor judecatoresc ,dar aici persoana ce primeste sulta poate da o declaratie autentificata de execurorul judecatoresc?Multam ptr raspunsuri si va doresc tuturor sa treceti cu brio peste criza creeata de coronavirus19.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 09:38, 20 Martie 2020
la notar.
la executor se apeleaza de regula, atunci cand una dintre parti nu executa de bunavoie hotararea judecatoreasca, in cazul dvs dvs nu ati vrea sa dati sau celalalt sa primeasca.
Cum dvs si celalalt sunteti de acord sa respectati de bunavoie ce a decis instanta.. mergeti la notar ca sa declare ca a primit sulta si nu mai are pretentii si in baza declaratiei sa radiati sarcina in cartea funciara.
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc din suflet ptr raspuns,zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui ... silvia159 silvia159 Buna ziua Am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui partaj judiciar. Trebuie sa-i achit sulta cumnatei mele pentru partea ei de mostenire. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata si sulta lore8000 lore8000 Buna seara. Daca ai de achitat sulta si cheltuieli de judecata in urma unui proces de partaj cum se achita acestea? Prin posta,banca,executor, ... (vezi toată discuția)
Plata sulta aandrra aandrra problema: plata sultei, in cazul in care creditorul refuza primirea banilor, se poate face si in alt mod decat prin intermediul executorului ... (vezi toată discuția)