avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic?

Buna seara! Lucrez la o gradinita privata acreditata. Avand in vedere ca institutia este acreditata, are bugetare de la minister pentru cheltuielile de personal și cheltuieli materiale și aplica aceleași legi ca în învățământul de stat, trebuie sau nu sa achite salariile cadrelor didactice intregi, pe perioada situatiei de urgenta? Avand in vedere ca activitatea noastra s-a suspendat pe data de 11 martie, mi se poate impune sa semnez o cerere de concediu pentru aceste zile in care am stat acasa, pentru a-mi primi salariul, iar incepand cu luna aprilie sa fiu obligata sa primesc somaj tehnic? Mentionez ca taxele de la parinti au fost incasate. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Unitati invatamant private- predare on line 77andreea 77andreea Buna ziua, In cazul unor unitati de invatamant private (in cazul de fata, gradinita), activitatea fiind suspendata din 11 martie, personalul este in somaj ... (vezi toată discuția)
Prime de vacanta pentru profesori adrian_emilian adrian_emilian Incepand cu ce an primele de vacanta ale cadrelor didactice se acorda din venituri proprii? Si ce poate insemna venituri proprii,de vreme ce majoritatea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)