avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare Ilegala In Spatele Blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare Ilegala In Spatele Blocului

Buna Ziua,

In ultima perioada au inceput sa-si parcheze masinile din ce in ce mai multe persoane in spatele blocului, aproape de bloc si de gradina.

Spatiul in care sunt parcate masinile, ar fi spatiu verde, care in timp s-a transformat in pietre si pamant din cauza masinilor.

Eu locuiesc la parter si sunt deranjat de acest lucru. Doresc sa stiu daca exista demersuri legale pe care sa le pot face pentru a scapa de aceste masini.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
xtreme07, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 27 Martie 2020
Sesizati oficial atat politia teritoriala cat si serviciul specializat din primarie care raspunde de ocuparea ilegala a domeniului public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea pe spatiile verzi mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Zilele trecute am avut o discutie aprinsa cu unul dintre vecinii mei, legata de faptul ca domnul in cauza a parcat masina pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)