avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cui apartine adresa de yahoo???
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cui apartine adresa de yahoo???

Buna ziua,

situatia este urmatoarea|: adresa de mail yahoo folosita pt corespondeta firmei, adresa este facuta de mine ( asociat 50% si administrator al firmei) . Datorita neintelegerilor cu celalat asociat am hot impreuna suspendarea activitatii firmei.Problema mea este : cine poate folosi acea adresa de mail? Pot refuza sa ii comunic asociatului parola contului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:11, 15 Decembrie 2009
Doar eu sunt administrator. Asociatul meu este f dificil si imi pare rau ca nu am vazut de la inceput ce fel de om este! Mi-a luat pana si stampila ( o aveam lasata la pct de lucru). Din pct meu de vedere aceasta firma nu se va mai deschide vreodata!
Daca adresa este a societatii nu puteti schimba acest lucru.
Societatea este beneficiara drepturilor si obligatiilor juridice.
Daca societatea s-ar desfiinta poate ca ar fi altceva, dar atata timp cat ea exista si functioneaza respectiva adresa ii apartine.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata o firma din argentina? si la cine sa apelez sa ma ajute daca am un caz impotriva lor cristiandrei cristiandrei Salut De curand m-am inscris pe un site din Argentina, care are birouri si prin Olanda. Site-ul aduna la un loc graficieni care in functie de proiectul ... (vezi toată discuția)
Am primit acest e-mail tanasecatalin41@yohoo.com tanasecatalin41@yohoo.com am primit acest email si nu stiu ce este. poate ma ajutati voi sa-mi explicati. ( Hearing of your case in Court N#0185 Notice to Appear, Hereby you are ... (vezi toată discuția)