avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dosar rca ( refuz plata )
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dosar rca ( refuz plata )

Buna ziua,
In data de 18.03 am avut o dauna cu mașina personală fiind parcata un șofer a lovit partea stânga a masini mele ( far,aripa,bara) sa efectuat amiabila și o video-constatare sau găsit ( far înlocuit , aripa și bara revopsit ) am efectuat reconstatare și am cerut schimbarea aripei și barei fiind avariate la prinderi și strâmbat .. am tot fost respins cu schimbarea lor in procesul de reparație , mi sa cerut o reconstatare la un service autorizat bmw am efectuat-o dar au respins cererea celor de bmw și mi-au dat mail ca dosarul este respins de plata pe motiv :
Articolul 22
1 – Despagubirile se stabilesc dupa depunerea cererii de despagubire de catre persoana prejudiciata sau asigurat, astfel :
c)   prin hotarare judecatoreasca definitiva, in cazul in care nu s-a realizat intelegerea intre parti.

Am cerut regie proprie și mi sa spus ca nu se poate oferi dosarul este refuzat la plata .

Ce trebui sa fac ? Sfaturi va rog
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
Chivu.Bogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chivu.Bogdan , utilizator 18:58, 15 Aprilie 2020
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dauna rca - asiguratorul nu vrea sa ia in calcul reconstatarea valeantudor valeantudor Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am avut un accident in aprilie 2016 iar cel care m-a tamponat era asigurat. Am fost la constatare insa ... (vezi toată discuția)
Daună totală după accident auto, probleme cu asigurătorul care a subevaluat mașina mult sub valoarea de piață. o pot evalua altundeva? paaul paaul In data de 17-12-2017 am avut un accident in care un sofer beat a lovit in total 5 masini eu am fost al 3-lea lovit in stanga spate dupa care s-a rotit la ... (vezi toată discuția)
Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)