avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare act de identitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare act de identitate

Buna ziua , oare pot sa îmi schimb cartea de identitate singura dacă apartamentul e pe numele soțului ?E în străinătate acum și aș dori să îmi schimb actul de identitate pe apartamentul de oraș deoarece acum e pe domiciliul de la tara care e tot proprietatea lui . Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc un răspuns pentru următoarea situație dețin ... ladyana ladyana Buna ziua Doresc un răspuns pentru următoarea situație Dețin un apartament în oraș și o casa la tara. Cartea mea de identitatea este cu adresa de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)