avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cerere credit ipotecar sau prima casa din somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cerere credit ipotecar sau prima casa din somaj tehnic

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati la o intrebare.As dori sa aplic pentru un credit ipotecar sau prima casa dar sunt in somaj tehnic.sunt eligibil daca as aplica acum sau cand?doar dupa ce imi reiau activitatea si dupa cat timp?Multumesc

Alte discuții în legătură

Prima casa daria_ramona2006 daria_ramona2006 Sunt vaduv cu 3 copii si am cumparat apartamentul (de 56 mp) de la mama mea si ea are drept de habitatie si nu ma inteleg cu ea si am plecat eu in chirie. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament pe pfa alina.turca2 alina.turca2 Buna ziua, As dori sa ii intreb pe cei care sunt la curent cu acordarea de credite prin programul \\"Prima Casa\\" daca bancile acorda un astfel de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita Adeline30 Adeline30 Buna seara!As avea si eu o intrebare.As dori sa particip la o licitatie pentru un imobil executat silit de catre banca...ideea este ca din cate am inteles ... (vezi toată discuția)